logologologologo
  • صفحه اصلی
  • پروژه ها
  • لایف لاین
  • مقالات
  • تجهیزات
    • لایف لاین افقی
    • لایف لاین عمودی
    • لایف لاین ریلی
    • کلاه ایمنی
    • لنیارد
    • کمربند ایمنی
    • متوقف کننده صعود
    • ابزار پشتیبان
    • طناب
    • کارابین
    • وینچ طنابی
    • سه پایه نجات
0

توری ایمنی

  • صفحه نخست
  • خدمات
  • توری ایمنی
موضوعات
  • خدمات
برچسب ها
توری نجات

ایمن آفرینان ارتفاع تولیدکننده توری ایمنی و توری نجات


توری ایمنی

کار در محیط های صنعتی همواره با مخـاطرات بهداشتی ، ایمنی و زیست محیطی همــراه است . این مخــاطرات در فعالیت های مـختلف کاری می توانند به شکلهای متفاوتی ظاهر شده و در صورت عـدم برنامه ریزی و کنترل صحیـح پیامد هایی را به دنبال داشته باشندکه گاهی اوقات جبران آنها به هیچ وجه امکان پذیر نیست.

از این رو داشتن برنـامه هـــای نظام منــد برای شناسایی خطــرات شغلی و لـــحاظ نمودن بــرنامه های کنترلی و پیشگیرانه به منظور جلوگیری از بروز پیامد های ناگوار در محیط کاری مختلف به صورت روزمــره و یا برای انـــجام برنامه های تعمیر و نگهداری انجام می شود ، شرایط خاص کار در ارتفاع آن را به فعالیتی خاص از نـظر نوع مخاطرات و پیامد های حوادث احتمالی آن تبدیل نموده است . وجود این شرایط ، اقدامات خاصی را نیز به منظور حصـول اطمــینان از برقرار شدن مـــلاحظات ایمنی ، بهداشت و محیط زیست نیاز خواهد داشت.


توری ایمنی چیست

توری های ایمنی شامل شبکه های توری قابل ارتجاع می باشند که در زیر پای کارگران در هنگام کار در ارتـفاعات نظیر ساختمان ها یا سازه های بلندگسترده می شوندو در صورت سقــوط احتمالی باعث کاهــش فاصــله سقــوط می شوند و ضربه حاصله ازسقـــوط راگرفته و فرودی نرم ایمن را فراهم می کنند.
نوع بافت و چــشمه های این توری با انواع دیـــگر توری مــتفاوت بوده به طوری که این توری ها فاقد گره بوده تا درصورت سقوط فرد از بروز هرگونه صدمه جلوگیری شود.

سیستم

سیستم های قابل اجرا و بازدارنده سقوط بوسیله توری های ایمنی در پروژه های صنعتی و ساختمانی متفاوت می باشد که به چهار روش کلی تقسیم بندی می شود.


تمامی روش های پیشگیری از سقوط که شما میتوانید در پروژه خود استفاده کنید.

ما توری نجات در هر اندازه ای تولید میکنیم.

تمامی نیاز شما را در حوزه سقوط از ارتفاع در پروژه های عمرانی برآورده خواهیم کرد ، ما سازنده توری در هر اندازه و مقاومت هستیم.




سیستم S

این نوع از پر کابــردتـرین انواع روش های اجرای توری می باشد که در ساختـمان ها ، سازه های صنعتی ، پل ها و.... کاربرد دارد.
جنس این توری ها از پـلی استر و پلی آمیــد می باشد که ضمن مـقاومت کشـشی بالا در بــرابر اشعـه یــو وی نیـز بـیشتریــن مقاومت را دارند بافته می شود.


توری های WP (work position)

در بعضی نقاط که دسترسی جهت انجام امور وجود نـدارد ، می توان از توری ها به عنوان پلتفرم در زیر پای کارگران استفاده کرد ، بدیـن صورت که شبـکه توری ها بصورت تــوری استــاتیک نصب ومتــصل می گــردند و افراد می تــوانند بر روی تــوری ها راه رفته و بصورت کاملا ایمن به انجام امور بپردازند.








سیستم U

این نوع توری ها بصورت عمودی بر روی ساختمان اجرا می گردند که ضمن محافظت از سقوط افراد و مصالح کاربردهای متفاوت دیگری نظیر توری غبارگیر را نیز دارند.


توری غبارگیری

توری غبــــارگیر امروزه جایگزینی مـناسب برای پوشش های ســنتی ساختـــمان های در حال ساخت از جمله گونی ها و نایلون ها می باشد زیرا علاوه بر چشم انـداز زیباتــر و مــقاومت بـالاتر در مقـابـل ریزش مــصالح سـاختمانـی دارای عـــمر بیشتـری نیز نسبـت به محصـولات دیگر می باشد.


توری های غبـــارگیر دارای چشمه های ریز می باشد که مـمانع از وزش باد ، گرد و غبار و قطرات باران نیز می شود که سطح ایمنی بیشتری را برای عملیات های سـاخت و ساز فراهم می آورند.
همچنین شما می توانید برند خود را بر روی این توری ها چاپ و تبایغ نمایید.


تورهای نخاله گیر

توری های نخاله گیر بصورت لایه ای قابل ادغام با توری های نجات می باشد و در عین اینکه ازسقوط افراد جلوگیری می کند بواسطه داشتن چشمه های ریز مانع از سقوط مصالح و ابزار آلات نیز می شود.


توری های کنسولی ( سپر حفاظتی )

تـوری های سپـر حفـاظتی شرکت ایـمن آفرینان ارتـفاع آخرین ابداع در زمینه ملزومات سـقوط از ارتفاع می بـاشد که در حالت کـلی بسیار کـم حجم ، کـم هـزینه و شـکیـل می باشد.
توری کنسولی از سقوط اجـسام به سمت بیرون از ساختمان جلوگیری می کنـد .کاربـرد این تـوری ها در مکانـهایی که دارای فضـای محدود می باشد و محـافـظت از مـردم در بـرابـر خـطرهای بالــقوه ضـروری می باشد.
از ویــژگی های بارز این نوع سپر ، حفاظت از سقوط اجسام و افراد در حال کار بصورت همزمان می بــاشد ، وظیفه این توری های حفاظت از جان انسان ها و سرمایه شما بصورت همزمان می باشد.

طراحی اینگونه سپر ها بدین گونه است که با هر نوع سازه و ساختمانی سازگار می باشد.



توری های سپـر حفاظتی از نوع کلاس B1 دارای دو لایه تـوری از جنس پــلی استر و پلی آمید با چــشمه های 100*100 میلی متــر و 20*20 میــلی متــر می بـاشد و همچنین دارای مقاومت تحمل وزنه 100 کــیلوگرمی از ارتـــفاع 7 متر مطابـــق با استاندارد 1263 - EN می باشد.

اینــگونه تـوری و سازه ها قابلـیت تـحمل اجسام سنگین و همچنین نخاله های بسیار ریز را دارند و همچنین می تواند به سرعت در سـراسر یک ساختمان تـوسط جرثـقیل تغییر مکان داده و به پیشرفت پروژه کمک می کند.

  1. محافظت از مردم
  2. محافظت از نمای ساختمان
  3. محافظت از کارمندان
  4. محافظت ازسقوط ابزار و نخاله ها
  5. اتصال سریع به سازه
  6. قابلیت جابجایی سریع
  7. قابلیت نصب به داربست
  8. قابلیت اتصال به سازه های بتنی
  9. قابلیت اتصال به سازه های فلزی

مزایای استفاده از توری های نجات نسبت به روش های سنتی :


• هزینه کمتر
• نصب و جداسازی سریع
• قابلیت انتقال طبقه به طبقه در طول مدت اجرا ی پروژه
• قابلیت جمع آوری بعد از اتمام پروژه و استفاده در پروژه های دیگر
• قابلیت محافظت از ریزش مصالح ، نخاله و سقوط کارگران از ارتفاع
• قابلیت اتصال آسان به ساختمان اعم از اسکلت فلزی ، بتن و داربست
• زیبا سازی نمای ساختمان
• قابلیت باز و بسته شدن برای حمل مصالح و جرثقیل





تصاویر مرتبط

توری های سپر حفاظتی
توری های سپر حفاظتی
توری های سپر حفاظتی
توری های سپر حفاظتی
توری های سپر حفاظتی

توری های سپر حفاظتی
توری های سپر حفاظتی شرکت ایمن آفرینان ارتفاع آخرین ابداع در زمینه ملزومات سقوط از ارتفاع می باشد که در حالت کلی بسیار
toori40
toori40
توری های سپر حفاظتی شرکت ایمن آفرینان ارتفاع
توری های سپر حفاظتی شرکت ایمن آفرینان ارتفاع آخرین ابداع در زمینه ملزومات سقوط از ارتفاع می باشد که در حالت کلی بسیار کم حجم ، کم هزینه و شکیل می باشد : مزایای استفاده از توری های نجات نسبت به روش های سنتی • هزینه کمتر • نصب و جداسازی سریع • قابلیت انتقال طبقه به طبقه در طول مدت اجرا ی پروژه • قابلیت جمع آوری بعد از اتمام پروژه و استفاده در پروژه های دیگر • قابلیت محافظت از ریزش مصالح ، نخاله و سقوط کارگران از ارتفاع • اتصال آسان به ساختمان اعم از اسکلت فلزی ، بتن و داربست • زیبا سازی نمای ساختمان

1توری ایمنی چیست ؟
توری های ایمنی که در زیر منطقه کاری نصب شده اند ، فاصله سقوط فرد را کاهش می دهند توری های ایمنی طوری طراحی شده اند که انرژی حاصل از سقوط را جذب و احتمال آسیب را دیدن شخص را به حداقل برسانند توری های ایمنی به افراد اجازه کار در ارتفاع بالا بدون اینکه حرکت آنها را محدود کنند می دهند سقوط از ارتفاع منجر به آسیب دیدگی جدی می شود . با نصب توری های ایمنی در بالاترین قسمت کار احتمال آسیب شخص سقوط کننده بسیار کمتر می شود توری های ایمنی ، از نوع سیستم های جمعی سقوط می باشند ، نه سیستم های فردی مانند لایف لاین یا انواع ابزار متوقف کننده سقوط.
2الزامات قانونی استفاده از توری ایمنی (توری نجات) چیست ؟
آئین نامه سلامت و ایمنی کار ملزم می دارد که کارفرما مکلف است نسبت به شناسایی و ارزیابی مخاطرات و ایمن سازی محیط کار اقدام نماید ( ماده 1 ) همچنین در فصل هفتم آئین نامه کار در ماده 113 – 114 و 115 استفاده از توری ایمنی تشریح شده است. توری های ایمنی طوری طراحی شده اند که انرژی حاصل از سقوط را جذب کنند طوری که شخص سقوط کننده کمترین آسیب را ببیند ، هر قدر ارتفاع بیشتر باشد ضربه سقوط بیشتر است بنابراین خمیدگی تور باید بیشتر باشد.
3اتصالات نصب توری ایمنی به چه صورت میباشد؟
اتصالات نصب توری ایمنی باید مقاومت تنشی حاصل از ضربه سقوط را داشته باشند. توری های ایمنی با طناب های اتصال و کارابین های فلزی به سازه متصل می شوند حداکثر فاصله بین نقاط اتصال بر اساس استاندارد برابر 2.5 متر است اما سازنده نقاط اتصال را بین 1 تا 1.5 متر توصیه می کند نقاط اتصال و ساختار پشتیبان که تورهای ایمنی به آن متصل می شوند نباید لبه های تیزی داشته باشند
4 نحوه و زمان بازرسی توری ایمنی (توری نجات ) چه گونه است؟
بازرسی توری ها باید دستکم هر 12 ماه انجام گیرد. توری های بازرسی شده باید دارای برچسب بازرسی باشند. مالک تور باید نتایج بازرسی را نزد خود نگه دارد
5حدعقل و حداکثر فاصله نصب توری ایمنی (توری نجات )؟
ارتفاع سقوط ، فاصله ای است که فرد از سکوی کار روی توری ایمنی سقوط می کند. ارتفاع سقوط را تا جای ممکن پائین نگه دارید و توری های ایمنی را نزدیکتر و زیر سکوی کار نصب کنید. در صورت امکان تورها را بیش از 2 متر زیر سکوی کار نصب نکنید ، البته در تست های انجام شده اجازه سقوط تا 6 متر نیز داده شده است اما فقط برای توری های تراکم متوسط و با متراژ بیشتر از 35 متر مربع می باشد. در گوشه های توری ارتفاع سقوط نباید بیش از 3 متر باشد ، این بدان خاطر است که توری های ایمنی در گوشه های کار خمیدگی کمتری دارند.
6با تور های آسیب دیده چه کرد؟
از تور های آسیب دیده استفاده نکنید. به دنبال ضربه شیء سنگین ( مانند شخص یا نخاله ) تور ایمنی باید توسط فرد واجد شرایط بررسی شوند و در صورت نیاز ، تعمیر شده یا از سرویس خارج شوند.
7نحوه تعمیرات توری ایمنی (توری نجات ) آسیب دیده ؟
توری های ایمنی باید توسط افراد واجد شرایط ( حداقل یک سال آموزش دیده باشند) تعمیرات باید با استفاده از موادی تعمیر شوند که از نظر جنس و ساختار شبیه به طناب توری باشند و استفاده از ان توسط سازنده توصیه شود. استفاده از کابل و سیم بکسل در تعمیر توری ها مجاز نمی باشد ، اگرچه برای اتصال لبه ها ممکن است استفاده شود. برچسبی که نام تعمیرکار و تاریخ تعمیر را نشان می دهد باید روی تور کنار برچسب سازنده فرار بگیرد. تعمیر نوار مرزی باید با استفاده ار طنابی با قدرت کششی 1.5 کیلونیوتن انجام شود. تعمیرات باید قدرت اصلی تور را حفظ کنند
8نحوه انبارداری توری ایمنی (توری نجات)
توری ها باید در خشک و بدون رطوبت نگهداری شوند. در از نور مستقیم خورشید ، حفاظت در برابر اشعه دور از منابع گرمایی یاموادی که باعث آسیب دیدگی می شوند ، مانن اسیدها ، رنگ ها و حلال ها
اشتراک

مطالب مرتبط

service4

service4

نوامبر 6, 2021

آموزش


بیشتر
life line

life line

نوامبر 6, 2021

لایف لاین


بیشتر
service1

service1

نوامبر 3, 2021

کار با طناب


بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی سایت توسط کیاوب
© 2016 EAE CO. All Rights Reserved.
    0